Kavurmaçukuru Yıldız Ünal Soyata Ortaokulu

Vizyon: Çağımızda bilgiden ziyade bilgiye ulaşmak önemlidir.Öğrenciye hazır bilgi vermekten çok bilgiye ulaşmada ona rehber olmaktır öğretmen için.Ondandır ki ;öğrenmeyi öğrenen,duygu,düşünce ve hayallerini açıkça ifade edebilen;saygılı, sevgili ve çevresine duyarlı;hedefler belirleyen ve bunun için gayret gösteren,araştıran,inceleyen ve sorgulayan öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Eğitimin temel ilkeleri çerçevesinde Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyerek;esnek bir program ile çevre koşullarını dikkate alarak,eldeki imkanları en iyi şekilde kullanıp,öğrencilerin bilgiye ulaşmalarında ve öğrenmeyi öğrenme hususunda tüm engelleri kaldırmak en temel görevimizdir.

Başarılar:

Saatler: 09.00-12.10 12.50-15.10
Isınma: Lojmanlarımızdan üçü kalorifer ile ısınmaktadır. Diğeri sobalıdır.
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 4 - Bir adet ilkokul bitişiğinde, iki adet ortaokul bahçesinde ve bir adet anaokulu ön kısmında olmak üzere toplam 4 lojman bulunmaktadır.
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kavurmacukuruortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kavurmaçukuru Mah. No162 AŞKALE/ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Erzurum´un Aşkale ilçesine bağlı, Aşkale ilçesinin güneyinde bulunmaktadır.Çat ilçesinin de kuzeyinde yer alır.

Adres - Kavurmaçukuru Mah. No162 AŞKALE/ERZURUM

Ulaşım Aşkale ilçe merkezine asfalt, Erzurum il merkezine de asfalt yol olmak üzere köyün iki farklı yolu bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Aşkale ilçe merkezine 42 km uzaklıktadır.Erzurum merkeze ise 45 km.